Duyuru

Admin 24 Ekim 2019 Bizden Haberler 56 -A+
Anadolu Ziraat Mühendisleri Dernek Tüzüğünde bazı değişikliklerin yapılması amacıyla Derneğimiz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının yapılmasına kararı almıştır. Toplantı Genel Başkanımız Turan KARADENİZ başkanlığında, 22 Kasım 2019 tarihinde Ankara Ayaş Hattuşa Termal Otel\'de yapılacak olup, şayet çoğunluğun sağlanamaması veya ertelenmesi durumunda 29 Kasım 2019 tarihinde yine aynı yer ve saatte toplanılmasına karar verilmiştir. Bütün üyelerimizin toplantıya katılmaları önemle rica olunur. Prof.Dr.Turan KARADENİZ Anadolu Ziraat Mühendisleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
Duyuru
Anadolu Ziraat Mühendisleri Dernek Tüzüğünde bazı değişikliklerin yapılması amacıyla  Derneğimiz Olağanüstü  Genel Kurul Toplantısının yapılmasına kararı almıştır. Toplantı Genel Başkanımız Turan KARADENİZ başkanlığında, 22 Kasım 2019 tarihinde Ankara Ayaş Hattuşa Termal Otel'de yapılacak olup, şayet çoğunluğun sağlanamaması veya ertelenmesi durumunda 29 Kasım 2019 tarihinde yine aynı yer ve saatte toplanılmasına karar verilmiştir. Bütün üyelerimizin toplantıya katılmaları önemle rica olunur.

Prof.Dr.Turan KARADENİZ
Anadolu Ziraat Mühendisleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı